Скандинавия
Онлайн бронь
Детский отдых
Европа
Image not available
Греция

Festivalul Vinului 2018 !

 

Festivalul Vinului 2018 ! Un eveniment luminos pentru cei ce prețuiesc vinul de calitate !

 

Traseul turistic № 1
Vinaria Asconi == Chișinău-vinaria Mileștii Mici == Orheiul Vechi — eco-resort Butuceni / Recviem cu prânzul bucătăriei naționale

Durata: 3 zile

Data turului: 07.10 — 09.10.2018

Programul №1

Количество   человек  в группе

 до  45 чел

 до 17  чел

 до 7 чел

до 2-x чел

Стоимость  на чел.     в ЕВРО

Маршрут № 1

3 дня

99

107

130

234

 

Ziua 1 — 07.10.2018 

Sosirea la Chișinău. Întalnirea oaspeților la aeroport / gară.

Vizitarea vinăriei Asconi. La doar 35 km sud de Chișinău veți găsi satul pitoresc Puhoi, un loc cu o istorie bogată, unde se nasc unele dintre cele mai bune vinuri moldovenești. Vă așteaptă o excursie uimitoare prin  vinărie, de asemenea degustare vinurilor aromate și desigur, masa traditională moldovenească.

Transfer la hotel. Cazare. Timp liber.

Durata programului este de aproximativ 3 ore. Lungimea rutei este ≈40 km

 

2 zi 08.10.2018

ZIUA VINULUI

Vizitarea obiectivelor turistice a orașului Chișinăului. Turul orașului Chișinău oferă posibilitate de  a face cunoștință cu următoarele atracții turistice  (Complexul Memorial „Eternitate“, bulevardul Ștefan cel Mare, Sala cu Orga, Biserica Sf. Pantelimon, Catedrala „Nașterea Domnului“, Arcul de Triumf, monumental lui Ștefan  cel Mare, Parcul moldovenesc, aleea clasicilor).

Participarea la celebrarea Zilei Vinului. Acest eveniment include: un târg de vinuri, degustări, spectacole de muzică și teatru. muzică populară și evenimente de dans ce vor  avea loc la aer liber, iar oaspeții se pot alătura în dans tradițional „Hora“ — dans moldovenesc, simbolizând unitatea. Aproape 100 de întreprinderi vinicole, mii de vizitatori, inclusiv turiști din întreaga lume se adună în această zi în piața centrală a Chișinăului, de fapt — festivalul vinului este o oportunitate excelentă de a descoperi Moldova.

Excursie la vinăria Mileștii Mici și degustare de vinuri. Beciurile  subterane Milestii Mici au o lungime de peste 200 de kilometri, incluse în Cartea Recordurilor pentru cea mai mare colecție de vinuri din Europa. Colecția de aur include aproximativ 2 milioane de sticle de vin armonios. Este un oraș întreg vin subteran cu infrastructura, drumuri (mai mult de 120 km de străzi subterane!), Semne de circulație, semafoare, râuri de, pe malurile cărora, în loc de case sunt butoaie uriașe. La  câțiva kilometri de-a lungul bulevardului principal Champagne, puteți găsi  strada Cabernet, iar apoi traversați bulevardul  Chardonnay  strada Fetească și vă opriți la Muzeul de vinuri și coniacuri.

Întoarcerea la Chișinău.

Durata excursiei de la Mileștii Mici este de aproximativ 4 ore.

Lungimea rutei este ≈80 km

 

3 zile 09.10.2018

Excursie la Orheiul Vechi. În Orheiul Vechi s-au găsit urme de civilizații diferite. Aici vei vedea ruinele cetatii dacice. (daci — strămoșii poporului indigene din Moldova) , decontarea Hoardei de Aur, mănăstiri ortodoxe de piatră și orașul moldovenesc Orhei. Vei vizita complexul muzeal în muzeu arheologic la  aer liber, mănăstirea stâncă și o baie turcească. Aceste clădiri vechi vă va spune lunga istorie a Moldovei și vorbesc  despre persoanele ale căror nume au rămas în memoria noastră.

Cina tradițională a Moldovei . Înainte dvs se v a deschide ușa primitoare a restaurantului  moldovenesc Butuceni / Trebujeni unde  va fi așezată o masa de mâncăruri tradiționale moldovenești, cu un vin de  casă .

Durata programului este de aproximativ 5 ore. Lungimea traseului este ≈140 km

Timp liber. Transfer la aeroport / gara.

 

Pretul include:

— excursii cu un ghid vorbitor de limbă rusă

— servicii de transport compatibile

— Vizitarea vinăriei Asconi (excursie, degustarea  3 tipuri de vinuri, pranz)

— Vizitarea vinăriei Mileștii Mici (excursie, degustarea 3 tipuri de vinuri)

— prânzul în satul Etno din Orheiul Vechi

 

Plată suplimentară:

Cazarea la hotel

Mesele: prânz / cină 10-15 EUR

 

 

 

Traseul turistic 2

Vinăria Mileștii Mici == Chișinău — Vinăria Chateau Vartely == Castelul MIMI. == Orheiul Vechi — eco-resort Butuceni / Recviem cu prânzul bucătăriei naționale

Durata: 4 zile

Data turului: 06.10 — 09.10.2018

Количество   человек  в группе

 до  45 чел

 до 17  чел

 до 7 чел

до 2-x чел

Стоимость  на чел.  в ЕВРО

Маршрут № 2

4 дня

 

137

 

151

184

321

 

1 zi 06.10.2018

Sosirea la Chișinău. Întilnirea oaspeților la aeroport / gară.

Excursie la vinăria Mileștii Mici și degustare de vinuri. Beciurile  subterane Milestii Mici au o lungime de peste 200 de kilometri, incluse în Cartea Recordurilor pentru cea mai mare colecție de vinuri din Europa. Colecția de aur include aproximativ 2 milioane de sticle de vin armonios. Este un oraș întreg vin subteran cu infrastructura, drumuri (mai mult de 120 km de străzi subterane!), Semne de circulație, semafoare, râuri de, pe malurile cărora, în loc de case sunt butoaie uriașe. La  câțiva kilometri de-a lungul bulevardului principal Champagne, puteți găsi  strada Cabernet, iar apoi traversați bulevardul  Chardonnay  strada Fetească și vă opriți la Muzeul de vinuri și coniacuri.

Întoarcerea la Chișinău. Cazare. Timp liber.

Durata programului este de aproximativ 3 ore.

Lungimea rutei este ≈40 km

 

2 zi

07.10.2018

Vizitarea obiectivelor turistice a orașului Chișinăului. Turul orașului Chișinău oferă posibilitate de  a face cunoștință cu următoarele atracții turistice  (Complexul Memorial „Eternitate“, bulevardul Ștefan cel Mare, Sala cu Orga, Biserica Sf. Pantelimon, Catedrala „Nașterea Domnului“, Arcul de Triumf, monumental lui Ștefan  cel Mare, Parcul moldovenesc, aleea clasicilor).

Participarea la celebrarea Zilei Vinului. Acest eveniment include: un târg de vinuri, degustări, spectacole de muzică și teatru. muzică populară și evenimente de dans ce vor  avea loc la aer liber, iar oaspeții se pot alătura în dans tradițional „Hora“ — dans moldovenesc, simbolizând unitatea. Aproape 100 de întreprinderi vinicole, mii de vizitatori, inclusiv turiști din întreaga lume se adună în această zi în piața centrală a Chișinăului, de fapt — festivalul vinului este o oportunitate excelentă de a descoperi Moldova.

Vinăria «Chateau Vartely» este un producător de vinuri de clasa premium din cele mai bune soiuri de struguri europeni, cultivați în zonele centrale și de sud ale țării.

Sălile  de degustare Château Vartely au creat condiții ideale pentru o adevărată degustare de vinuri. În sala principală de degustare există vinuri din colecția noastră. În cea de-a doua sală de degustare există o colecție care include vinuri din cele mai mari regiuni viticole ale lumii. După degustarea vinului veti avea o cina la restaurantul «Chateau Vartely».

Întoarcerea la Chișinău. Timp liber.

Durata programelor este de aproximativ 6 ore. Lungimea rutei este de aproximativ 130 km

 

3 zile

08.10.2018

Castelul MIMI, satul Bulboaca (excursie, degustare de vinuri)

Excursiile de degustarea vinurilor  includ mersul pe jos  prin crame subterane istorice, prin grădinile Palatului de vin cu  capacitate de producție. În timpul turului, vizitatorii descoperă fascinanta istorie a locului legendar și gustă cele mai bune vinuri Castel Mimi.

Durata programului este de aproximativ 3 ore. Lungimea traseului este de aproximativ 70 km.

 

4 zile

09.10.2018

Excursie la Orheiul Vechi. În Orheiul Vechi s-au găsit urme de civilizații diferite. Aici vei vedea ruinele cetatii dacice. (daci — strămoșii poporului indigene din Moldova) , decontarea Hoardei de Aur, mănăstiri ortodoxe de piatră și orașul moldovenesc Orhei. Vei vizita complexul muzeal în muzeu arheologic la  aer liber, mănăstirea stâncă și o baie turcească. Aceste clădiri vechi vă va spune lunga istorie a Moldovei și vorbesc  despre persoanele ale căror nume au rămas în memoria noastră.

Cina tradițională a Moldovei . Înainte dvs se v a deschide ușa primitoare a restaurantului  moldovenesc Butuceni / Trebujeni unde  va fi așezată o masa de mâncăruri tradiționale moldovenești, cu un vin de  casă .
Durata programului este de aproximativ 5 ore. Lungimea traseului este ≈140 km

Timp liber. Transfer la aeroport / gara.

 

Pretul include:

— Ghid de vorbire rusă conform programului de excursii

— servicii de transport confortabile pe traseu

— Vizitarea vin[riei Miletii Mici (excursie, degustare 3 tipuri de vin)

— Vizitarea «Chateau Vartely» (excursie, degustare de 2 tipuri de vin)

— masa de prânz tradițională în pensiunea etno din satul Butuceni / Trebujeni

— o vizită la castelul «MIMI» include:

Degustarea vinului include 5 soiuri:

Chardonnay, Feteasca Alba, Cabernet Sauvignon Rose, Merlot, Roșu de Bulboaca.

Gustări: brânză Grano Padano cu struguri și nuci, terrine acasă cu pâine prăjită,

salam, măsline, tartare de somon, căprioare, pâine prăjită, cuburi de brânză Bree, caise, migdale, menta.

 

Plată suplimentară:

Cazarea la hotel

Mesele: prânz / cină ≈10-15 $.

 

 

 

Наши партнёры: